Despre Noi

Suntem parteneri de încredere pentru multe companii din România în domeniul construcțiilor prin soluțiile profesionale oferite.

 

Fortza Solar - Structuri fotovoltaice
Despre noi

Soluții inovative în structurile pentru panouri fotovoltaice.

Oferim clienților noștri soluții complete, pornind de la studiul de caz (amplasarea geografică, proprietățile solului) și proiectarea tridimensională personalizată. Toate structurile metalice principale sunt produse și testate cu strictețe în atelierele noastre, ceea ce ne permite o monitorizare atentă a  tuturor etapelor de fabricație. Oțelul  galvanizat S350 Z275 este de calitate înaltă și corespunde în totalitate cerințelor europene în domeniu privind protecția împotriva coroziunii. Rezistența la vânt, zăpadă și seism este conformă normelor Eurocode EN 1993. Particularitatea sistemului pe care îl propunem clienților noștri constă în posibilitatea  de a asambla rapid componenetele, doar prin montarea șuruburilor, indiferent de anotimp.

Producator structuri fotovoltaice
productie structuri fotovoltaice
Fortza Solar
Fortza Solar - Producator structuri fotovoltaice
Cine e FORTZA

Experiență de peste 25 de ani

Compania noastră, specializată în producția și comercializarea de accesorii pentru construcții este prezentă pe piața din România din 1997. Pentru că suntem într-o continuă adaptare la nevoile pieței și cerințele clientului, am deschis o nouă linie de producție în vederea realizării de sisteme de fixare destinate parcurilor fotovoltaice.

Oferim clienților noștri soluții complete, pornind de la studiul de cazși proiectarea tridimensională personalizată.

Road map

Istoric FORTZA

1997
Înființare

Producția și comercializarea de accesorii pentru construcții

1998
Parteneri SAN MARCO

Am devenit parteneri pentru principalul producător de macarale din Europa, SAN MARCO Italia

2002
Sisteme ISO

Am obținut certificările ISO 9001, ISO 14001 care atestă seriozitatea în domeniul calității.

2020
Fortza STEEL

Am dat în funcțiune un spațiu nou de producție în suprafață de 15 000 mp

2022
Fortza SOLAR

FORTZA SOLAR se adresează investitorilor în domeniul energiei solare.

Despre Fortza SOLAR

FORTZA SOLAR se adresează investitorilor în domeniul energiei solare care urmăresc o utilizare exclusiv comercială sau duală, conexă unei activități agricole, dar și celor ce doresc extinderea parcurilor fotovoltaice deja existente. Capacitatea mare de producție pe care o avem la dispoziție, atelierele cu o suprafață totală de 15 000 mp, utilajele moderne și personalul înalt calificat ne permit să oferim cele mai eficiente soluții, dar și termene rapide de livrare, indiferent de complexitatea și de dimensiunea proiectului solicitat de client.