Fortza Solar la Solar Energy Bucharest Summit 2024

Evenimentul va avea loc in perioada  03 – 04 Aprilie 2024   la Palatul Parlamentului, România.

La expoziția noastră, vom dezvălui cele mai recente inovații și îmbunătățiri ale liniei noastre de produse existente, concepute pentru a satisface nevoile în evoluție ale clienților noștri valoroși, ca dvs. Dorim sa vă prezentăm noile noastre oferte de portofoliu, care credem că vor adauga valoare peisajului deja existent al  energiei solare.

Iată câteva momente importante la care vă puteți aștepta la standul nostru:

  1. Prezentare de produse noi: explorați cele mai recente structuri metalice pentru  panouri solare fotovoltaice, invertoare, tracker și alte produse conexe concepute pentru a optimiza producția și eficiența de energie.
  2. Soluții îmbunătățite: aflați despre îmbunătățirile pe care le-am adus produselor noastre existente pe baza feedback-ului clienților și a progreselor tehnologice, menite să ofere performanță și fiabilitate și mai mari.
  3. Demonstrații interactive: Experimentați direct modul în care soluțiile noastre solare funcționează în scenarii din lumea reală prin demonstrații interactive conduse de echipa noastră de experți.
  4. Sesiuni de consultare: Programați sesiuni de consultanță individuală cu reprezentanții noștri pentru a discuta nevoile dumneavoastră specifice și pentru a afla cum soluțiile noastre pot beneficia proiectele dumneavoastră.
  5. Oportunități de rețea: Conectați-vă cu colegii din industrie, experți și influenți pentru a face schimb de idei, perspective și bune practici în domeniul energiei solare fotovoltaice.

Fotografii de la eveniment

 

 

Share:

De interes