Fortza Solar - Structuri pentru parcuri Forovoltaice

Invitație la Solar Energy Bucharest Summit 2024

Suntem încântați să vă invităm pe dumneavoastră și stimata dumneavoastră organizație să ni se alăture la Solar Energy Bucharest Summit, un târg de energie solară fotovoltaică de prim rang, unde reprezentantul FortzaSolar , domnul Giuliano Raccenello poate fi regasit in sectiunea dedicata speakerilor si vă va prezenta portofoliul nostru de soluții solare de ultimă oră.

FORTZA SOLAR – SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT (solarenergy-expo.ro)

Evenimentul va avea loc in perioada  03 – 04 Aprilie 2024   la Palatul Parlamentului, România.

La expoziția noastră, vom dezvălui cele mai recente inovații și îmbunătățiri ale liniei noastre de produse existente, concepute pentru a satisface nevoile în evoluție ale clienților noștri valoroși, ca dvs. Dorim sa vă prezentăm noile noastre oferte de portofoliu, care credem că vor adauga valoare peisajului deja existent al  energiei solare.

Iată câteva momente importante la care vă puteți aștepta la standul nostru:

  1. Prezentare de produse noi: explorați cele mai recente structuri metalice pentru  panouri solare fotovoltaice, invertoare, tracker și alte produse conexe concepute pentru a optimiza producția și eficiența de energie.
  2. Soluții îmbunătățite: aflați despre îmbunătățirile pe care le-am adus produselor noastre existente pe baza feedback-ului clienților și a progreselor tehnologice, menite să ofere performanță și fiabilitate și mai mari.
  3. Demonstrații interactive: Experimentați direct modul în care soluțiile noastre solare funcționează în scenarii din lumea reală prin demonstrații interactive conduse de echipa noastră de experți.
  4. Sesiuni de consultare: Programați sesiuni de consultanță individuală cu reprezentanții noștri pentru a discuta nevoile dumneavoastră specifice și pentru a afla cum soluțiile noastre pot beneficia proiectele dumneavoastră.
  5. Oportunități de rețea: Conectați-vă cu colegii din industrie, experți și influenți pentru a face schimb de idei, perspective și bune practici în domeniul energiei solare fotovoltaice.

Apreciem parteneriatul dvs. și așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a prezenta ultimele noastre inovații și de a ne angaja în discuții semnificative despre cum putem continua să vă sprijinim obiectivele pentru soluții energetice durabile.

Vă rugăm să răspundeți cât mai curând posibil pentru a vă asigura un loc la expoziția noastră. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați direct.

Vă mulțumim că ați luat în considerare invitația noastră. Vă așteptăm prezența și participarea la Solar Energy Bucharest Summit completand formularul de mai jos.

* Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii