Structuri pentru panouri fotovoltaice în județul Sibiu

Structuri pentru panouri fotovoltaice în județul Sibiu

Structuri pentru panouri fotovoltaice în județul Sibiu

În calitate de producător, Fortza Solar propune clienților servicii de proiectare, fabricare și instalare de structuri pentru panouri fotovoltaice în județul Sibiu și împrejurimi.

Spre deosebire de panouri, care sunt standardizate, au caracteristici tehnice bine definite și pot fi achiziționate cu ușurință, suportul pe care se fixează modulele necesită un studiu preliminar și trebuie personalizat în funcție de anumiți parametri. Caracteristicile solului, poziționarea geografică, activitățile conexe programate sunt doar câțiva dintre factorii de care ținem cont la proiectarea de structuri pentru panouri fotovoltaice în județul Sibiu.

Structurile de susținere Fortza Solar

Sistemele Fortza Solar sunt confecționate din oțel galvanizat termic S350 GD Z275 și corespund normelor  Eurocode EN 1993. Designul profilelor a fost elaborat pentru a obține o rezistență mecanică dublă față de cea a profilelor rectangulare standard tip C 100×45/50 x3mm. Întreg procesul de fabricație are loc în atelierele proprii din Mediaș, ceea ce permite supravegherea atentă a tuturor etapelor de producție și elimină riscul de întârziere a lucrărilor din cauza stocurilor insuficiente.

La instalarea de structuri pentru panouri fotovoltaice în județul Sibiu se folosește fundația de tip stâlpi bătuți, care prezintă avantajul montării rapide, cu impact minim asupra solului, în orice anotimp. Datorită capacității mari de producție, Fortza Solar poate onora comenzi de proiecte extinse și se adresează, în special, dezvoltatorilor de parcuri fotovoltaice de mare dimensiune.

Pentru calculație de preț și consultanță vă așteptăm să ne trimiteți o cerere de ofertă aici.

Share:

De interes